Op 13 oktober om 10.00 uur vindt bij de Meentwerf in Hilversum een workshop met aansluitend de boekpresentatie plaats van de Schrijfgids voor ondernemers. Deelname is gratis. De inloop is vanaf 9:45. Om zeker te zijn van een plek meld je je aan voor 9 oktober. Stuur hiervoor een e-mail naarinfo@ikwiltekst.nl.

Praktisch aan de slag

In de workshop ga je aan de slag met twee onderdelen uit de schrijfgids:
1. Het vinden van jeLam. Je lam? Ja, dat is jóuw unieke talent.
2. Vervolgens schrijf je jouw eigenElfjespitch. Een mega korte en krachtige pitch die je overal voor kan gebruiken.

Daarna is de boekpresentatie.

Over het boek

Monique Reijntjes deelt in het boek: Schrijfgids voor ondernemers, haar unieke manier van content maken. In het boek behandelt ze – onder meer – een stappenplan waarmee je laagdrempelig begint met het maken en hergebruiken van teksten. Als je het stappenplan volgt heb je binnen no time een map met bruikbare teksten. Je kan je teksten uit de bieb op allerlei verschillende manieren gebruiken. In het boek bespreek ik er drie.

Meer doen met minder

Bovendien ga je ontdekken dat er veel meer toepassingsmogelijkheden zijn dan je dacht met één enkele tekst. Je gaat aan de slag met de contentmatrix, een planmatige aanpak om teksten te recyclen. Hiermee pas je het multi use principe toe op je content. Met dit boek leer je op een effectieve manier teksten maken, herschrijven en steeds weer gebruiken voor een nieuwe situatie en doelgroep. Het uiteindelijke resultaat: je zit nooit meer zonder content.