Op 14 juli is het van 14.00 tot 17.00 uur Open Deuren Dag in de Meentwerf! 
Om 15.00 uur is de opening van gastexposant Irma Frijlink.
Open zijn de ateliers van:
-Valeska Custers: intuïtieve schilderkunst
-Sacha Wendt: o.a de 2D tassen-lijn en keramiek
-Haruka Matsuo: Keramiek, Japans ambacht
Ook La Kantina is geopend voor een hapje en een drankje.
Over gastexposant Irma Frijlink:
Alhoewel Irma in binnen- en buitenland exposeert is haar werk in ’t Gooi nog nooit te zien geweest. Het werk van de Nederlandse kunstenaar Irma Frijlink gaat over kracht, herstellend vermogen, onmacht, vergankelijkheid.
Zij tekent met de naaimachine op industrieel vilt. Vervolgens snijdt zij delen uit, waardoor de achtergrond een onderdeel wordt van haar kunst.
Een steeds terugkerend thema in haar werk is kwetsbaarheid in de natuur en bij de mens. Aan de ene kant verwondert Irma zich over de kracht en het herstellend vermogen van de mens en de natuur.
Bewust maakt Irma gebruik van textiel om haar thema neer te zetten. Dit versterkt de kwetsbaarheid. Kleur wordt meestal met opzet achterwege gelaten om zo de kijker zijn eigen kleur/verhaal te laten geven aan het werk. Bovendien benadrukt het ontbreken van de kleur eveneens de kwetsbaarheid.
Haar ogen sluiten voor wat er in wereld gebeurt en gebeurde kan zij niet. Irma schudt graag mensen wakker en zet hen tot nadenken over de realiteit te verpakken in schoonheid.
Toch is haar werk niet zwaar, en zit humor in een klein …steekje
Irma Frijlink exposeert in de Meentwerf Van 14 juli t/m 27 september