Op 12 september organiseert Platform Maatschappelijk Verbinden (Gooise Meren) bij ons het InitiatievenCafé. Dit wordt georganiseerd om ideeën te realiseren waar iedereen lokaal beter van wordt.
Iedereen die een idee heeft waarmee de duurzaamheid, veiligheid, welzijn en verbondenheid wordt verbeterd is welkom. Het Platform organiseert het InitiatievenCafé. Dat betekent dat ze mensen uitnodigen en stimuleren een idee in te brengen of bruikbare expertise in te brengen. Daarbij denken we aan netwerkcontacten en toegang tot fondsen. Creatievelingen, plannenmakers, fondsenwervers, aanjagers, doorzetters, en doeners zijn allen welkom. Tijdens het InitiatievenCafé worden ideeën gepitcht en aangescherpt.
De beste ideeën worden opgepakt in kleine groepen die met elkaar tot blijvende actie overgaan. Dit gebeurt in het DoenCafé. Hier bieden we praktische hulp om stap voor stap tot realisatie te komen. Als Platform rusten we niet totdat het idee gerealiseerd is.
En als Platform weten we inmiddels welke succesfactoren we voor die realisatie moeten inzetten en bieden we daarvoor de kracht van ons diverse netwerk voor de realisatie van ieder idee.
Heb je een idee of help je graag anderen? Kom! En neem dan bijvoorbeeld iemand uit je netwerk mee naar de Meentwerf (Mierenmeent 122, Hilversumse Meent). Je fiets kun je parkeren op het terrein! Heb je een auto dan graag in de parkeervakken in de buurt.
Binnenlopen om 19.15 u. Start 19.30 u. Finish 21.30 u. Borrel 21.30 uur tot 22.30
Geef je even door of je komt via: info@pmonb.nl?