José Löhr is de nieuwe gastexposant in de Meentwerf. Haar werk is op afspraak te bewonderen.
Of kom langs op de Open Deuren Dag op 4 april tussen 13.00 en 17.00 uur. Dan is José de hele middag aanwezig.

Meer over José:
Van jongs af aan heb ik het verlangen gevoelt om dat wat ik dacht, zag en voelde om te zetten in beelden, vormen en kleuren. Als kind tekende ik veel, ben het ergens in de puberteit kwijtgeraakt en heb er opnieuw toegang toe gekregen rond mijn 40e. Ik ging weer tekenen, begon ook te schilderen en werkte vaak met hele dunne penselen zoals ik dat als grimeur gewend was.
Na verloop van tijd ging ik me meer richten op het bedenken en uitvoeren van kunstprojecten en maakte zogenaamde Weef-Ramen en Slingers (bijv. de Noem mijn Naam Slinger voor Namen Noemen.   https://www.youtube.com/watch?v=0tpKPCTsZFI
Daarbij vond ik de fotografie een prachtig middel om een verhaal te vertellen. Ik maakte vrij werk en werk regelmatig in opdracht https://www.instagram.com/joselohr/ 
Ik ben nu vooral druk met mijn eigen praktijk voor TRE®, Adem Coaching en Creatief Kunstzinnige Begeleiding (https://joselohr.nl/). Daarbij werk ik als creatief begeleider op een dagbesteding voor mensen die doofblind zijn. Het bedenken van werkvormen die geschikt zijn voor mensen met een slecht of geen visus vind ik enorm inspirerend.
Dat Lot me vroeg om te komen exposeren in de Meentwerf was een aangename verassing. Ik twijfelde eerst, want ik had immers geen nieuw werk. Toch heb ik de uitnodiging aangenomen en met ontzettend veel plezier de muren van de Meentwerf volgehangen met mijn mensfiguren, geschilderd in een kruising tussen abstract en realistisch. Wie weet inspireert het me om de kwasten weer meer op te pakken 😉
Wil je informatie over mijn werk, benader me gerust.
Veel kijkplezier!
José

José Löhr
joselohr@icloud.com
06 48 47 34 68