Hoe belangrijk is het, juist nu, om als kleine zelfstandige zichtbaar te zijn? Hoe belangrijk is het om elkaar te steunen en de lokale economie te versterken?
Daarom komt de Meentwerf met het ZZP Netwerk ’t Gooi. Binnenkort te vinden via www.meentwerf.nl, en www.zzpnetwerktgooi.nl
In dit digitale ZZP Netwerk vind je in een handomdraai de lokale ondernemer die je zoekt.
En wil je zelf ook een plek op dit digitale ZZP Netwerk? Door een handig trefwoorden systeem word je snel door je toekomstige klanten gevonden.
We stellen het Netwerk beschikbaar voor kleine ondernemers, met of zonder personeel, die het hart op de goede plaats hebben. Mensen die, net als wij, staan voor fair play, mens- en milieuvriendelijk ondernemen en win-win.
Sluit je aan door een mailtje te sturen naar aanmelden@meentwerf.nl, o.v.v. ZZP Netwerk ’t Gooi. Bijvoegen:
*Een foto van jezelf of van je werk,
*Je logo,
*je naam (of naam van je bedrijf),
*contactgegevens (desgewenst met social media links),
*een stukje van 150 woorden over jou, jouw bedrijf en jouw aanbod
*maximaal 2 trefwoorden waarop je gevonden wilt worden.
Vergeet in de mail niet aan te geven of je dit een half jaar uit wilt proberen of dat je meteen een jaar gebruik wilt maken van het netwerk.
Voor de prijs hoef je het niet te laten. Voor slechts € 15,- heb je een half jaar je eigen plek op het ZZP Netwerk ‘t Gooi. Voor € 25,- ben je een heel jaar lid.
Wij zorgen voor promotie van het netwerk. Bovendien organiseren we thema-avonden en netwerkborrels zodra dat weer kan. We kijken uit naar jouw deelname!