Vanaf zondag 4 oktober 2020 is er nieuwe expositie in de Meentwerf van Kim Overeem. Zij stelt zich even voor:

Mijn naam is Kim Overeem. Ik ben geboren in Hilversum en woonachtig in de Hilversumse Meent.
Jarenlang heb ik mijn kennis doorgegeven aan anderen door het geven van schilderlessen en andere vaardigheden die ik mij door de jaren heen heb meester gemaakt. Ook heb ik over de hele wereld (tot in Tamanië aan toe) muurschilderingen (Tramp l’oeil) gemaakt. Beeldhouwen doe ik in sepia (schild van Inktvissen). Ik heb hier ook lampen van gemaakt.
Ik schilder veel op het strand van Callantsoog. Daarom hangen er veel kunstwerken daar in de strandtent, doe ik mee aan de kunstmarkt (oog op kunst) met dromenkastjes en -huisjes.
Ik ontwerp prachtige armbanden die ook te koop zijn.

Fotografie is een hobby van mij. Portret, landschap, enz.
Op aanvraag portretschilderijen.
In opdracht schilder ik uw wensen.

Ik zou zeggen: geniet van mijn werk!